CARON - Gama completă de transportoare în România


CARONGAMA COMPLETĂ DE TRANSPORTOARE ÎN ROMÂNIA


    “Transportați încărcătura în loc să o tractați”! Din această idee simplă s-a născut transportorul.

 În comparație cu tractorul tradițional cu remorcă, acesta are mai multe avantaje: transportorul este mai compact și mai ușor de manevrat, în plus, distribuția perfectă a greutății pe axe asigură o tracțiune și stabilitate mai bune pe teren abrupt și mai multă eficiență la sol și atunci când este încărcat complet.

 Gama de transportoare Caron include modele cu roți articulate și de direcție de la 25 CP până la 110 CP, capacități de încărcare de la 2 până la 7,5 tone.

 Datorită gamei largi de trepte cu viteze de la 0,4 până la 50 km/h, aceste utilaje sunt ideale pentru lucrări pe toate terenurile în orice condiții.

 Designul unic al acestor mașini cu tracțiune integrală (4WD) prezintă o articulație centrală în șasiu care asigură o aderență constantă.

 În plus, utilizarea anvelopelor de joasă presiune minimizează daunele aduse culturilor și pășunilor.

 După prima sa utilizare ca tractor tradițional pentru zone montane înalte, transportorul a fost adaptat și la diverse utilizări industriale, agricole și chiar municipale ca vehicul de teren multifuncțional și tractor de înaltă performanță.

 Toată gama de transportoare CARON sunt echipate cu corp basculant cu trei căi și în funcție de necesitățile clientului, pot fi prevăzute cu distribuitoare hidraulice, prize de putere centrale și spate, legătura spate în 3 puncte, configurare pentru pluguri de zăpadă, macarale și alte echipamente pentru tractor tradițional, cum ar fi duze de pulverizare, freze și autoîncărcătoare.

 Șasiul cu atașamente universale în 4 puncte permite montarea unei game largi de echipamente cu greutăți de până la 7,5 tone. Echipamentul poate fi schimbat în doar câteva minute economisind timp prețios și permițând exploatarea maximă a vehiculului pentru cea mai mare producție orară.

 Datorită rezistenței remarcabile și capacității mari de încărcare off-road, împreună cu posibilitatea nelimitată de aplicare a echipamentului, transportorul poate fi folosit oriunde în scopuri diferite.

 


FURNIZĂM PIESE DE SCHIMB, ECHIPAMENTE, SUBANSAMBLE ȘI CONSUMABILE PENTRU UTILAJELE CARON