CARON - NOUA SERIE AR/ST 790

CARON - NOUA SERIE AR/ST 790

https://agri.fibg.ro/contact/

NOUA SERIE DE TRANSPORTOARE FORESTIERE CARON AR/ST 790: PUTERE ȘI VERSATILITATE MAXIMĂ, CA DE OBICEI.

Operatorii care au testat tractoarele Caron recunosc și apreciază echilibrul perfect de putere, confort și ușurință la conducere în orice context – chiar și acolo unde este necesară o agilitate specială, cum ar fi pădurile și centrele istorice.
Aceeași sinteză extraordinară a valorilor poate fi găsită și în cea mai puternică versiune a gamei AR/ST, modelul 790.

Cei 68 CP ai motorului Stage 5 vă permit să gestionați fără probleme o sarcină utilă de peste 3.000 kg.
Greutatea totală – până la 5.000 kg – merge mână în mână cu manevrabilitatea superioară asigurată de cutia de viteze sincronizată cu 24 de trepte.
Caracteristici care plasează modelul 790 ca vehicul perfect pentru uz profesional în principalele sectoare – agricultură, silvicultură, construcții.

Punctul forte al constructorului italian Caron a fost întotdeauna producția internă a vehiculelor, care nu sunt asamblate pur și simplu, ci sunt complet proiectate și construite pornind de la componentele lor de bază.
La modelul AR/ST 790, o atenție deosebită a fost acordată designului, compact și elegant ca de obicei, pentru a îmbunătăți în continuare performanța în ceea ce privește agilitatea și cu o capotă nouă, special concepută pentru a respecta caracteristicile motorului vehiculului.
Performanță, confort și versatilitate, toate combinate cu tehnologia de ultimă oră: tractoarele Caron pot fi echipate cu kit-ul 4.0, care vă permite să beneficiați de facilități fiscale (*).

Doriți să achiziționați sau să primiți mai multe informații despre AR/ST 790?



CONTACTEAZĂ-NE



(* în țările în care sunt acceptate)

Leave a reply